Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.Scurgem de apa si clatim cu apa rece.
Usturoiul zdrobit il calim(1-2 min) in putin ulei de masline.
Cele 3 feluri de branza (toate rase) se amesteca intr-un bol.Adaugam frunzele de rucolla,usturoiul calit, zeama de lamaie,piperul macinat proaspat,cimbrul si ouale.Amestecam si potrivim de sare.Adaugam apoi pastele si laptele.Amestecam pentru o buna omogenizare.
Ungem o tava cu unt si turnam compozitia de mai sus.
Batem bine cele 2 oua , le amestecam cu cascavalul ras apoi punem deasupra budincii.
Dam la cuptor pentru circa 20 min.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii