Am fiert orezul in lapte, impreuna cu zaharul si esenta de vanilie. Apoi am lasat sa se racoreasca si am adaugat coaja de lamaie si de portocala. Intre timp am caramelizat cateva linguri de zahar si am imbracat peretii unui vas de jena , dupa care am adaugat orezul si l-am bagat la cuptor. Dupa cca 15 min, am scos budinca si am rasturnat-o pe o farfurie....siropul de zahar ars a patruns orezul, dar a si ramas putin pe marginea farfuriei, ca o aura. Dupa racirea completa, am pudrat cu scortisoara si zahar pudra. am decorat cu betisoare de scortisoara si cativa carlionti din zahar ars.Se serveste rece, asa se simt cel mai bine aromele.
Enjoy!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii