Se spala si se pune la fiert,la foc mic, orezul cu laptele. Cand orezul este pe jumatate fiert, se adauga zaharul si se lasa sa mai fiarba pana ce laptele a scazut cu totul si orezul este moale. Se lasa sa se raceasca, apoi se adauga galbenusurile unul cite unul, stafidele si la urma spuma de albusuri. Se amesteca usor si se asaza in forma de budinca unsa cu unt. Se lasa la copt pina ce se rumeneste. Se rastoarna pe farfurie.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii