Cureti merele de coaja si samburi si le stropesti cu zeama de lamaie, ca sa nu se oxideze.Pui la fiert 1/2 pahar apa cu 100 gr zahar si pliculetul de zahar vanilat si fierbi, pana iti iese un sirop. Tai merele felii si le introduci in sirop, apoi le scoti, lasand siropul sa se raceasca.Dupa ce s-a racit, amesteci siropul cu 4 galbenusuri.
Pregatesti orezul cu lapte dupa reteta obisnuita si ii adaugi cele 2 linguri de zahar.Dupa ce s-a fiert, amesteci orezul cu galbenusurile amestecate in sirop.
Ungi o cratita potrivita pentru cuptor, pui rezul, apoi merele si deasupra merelor asezi albusurile batute spuma cu zaharul pudra.Dai la cuptor pentru 10 min.Scoti vasul si ungi cu gem budinca
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii