Budinca de orez

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cana cana se orez
  • 500 ml lapte
  • 200 g branza dulce
  • 3 linguri zahar brun
  • stafide aurii
  • 10 oua prepelita

Mod de preparare

Se fierbe orezul in putina apa.Se adauga laptele si se fierbe pana cand orezul e facut.Se da la rece.Peste orezul rece se adauga branza, stafidele, zaharul si cele 10 oua.Se amesteca compozitia pana la omogenizare si se toarna intr-un vas cu hartie de copt.Se da la cuptor pana se rumeneste.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise