Se fierb macaroanele in apa cu sare, se strecoara, se lasa sa se scurga in sita.
Se porneste cuptorul.
Se curata ceapa si se toaca marunt, apoi se caleste in untdelemn. Se adauga mazarea, se lasa si ea putin la calit, se sareaza, se pipereaza, se adauga 2 lingurite de suc de lamaie. Se taie sunca in felii cam de 1,5 cm latime.
Se amesteca ouale cu galbenusurile, smantana si laptele. Se introduce jumatate din cascavalul ras, se sareaza, se pipereaza, se adauga un varf de cutit de nucsoara rasa.
Se unge o forma rezistenta la foc cu unt. Se amesteca macaroanele fierte cu mazarea si sunca, si se pun in vas. Deasupra se toarna laptele amestecat cu oua. Restul de cascaval se presara deasupra, impreuna cu fulgii de unt. Se baga in cuptor la treapa a doua si se lasa cam 50 de minute, pana cand budinca se aureste deasupra.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii