Se fierb macaroanele in apa sarata, se scurg, se clatesc cu apa rece.
Ceapa se prajeste in unt, se adauga carnea, sarea, piperul si se mai prajeste putin, ca sa nu scada tot mustul din carne.
Macaroanele se amesteca cu ouale batute spuma, cu carnea si se pun intr-o forma tapetate cu unt si pesmet, se da la cuptor pina se rumeneste.
Se serveste fierbinte.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii