modul de preparare
se fierb macaroanele. dupa ce s-au scurs de apa, se lasa sa se raceasca. șunca se trece prin mașina de tocat cu o sita rara și apoi se amesteca cu ulei pana se face ca o pasta alifioasa. se unge o tava cu restul de ulei și apoi se așeaza alternativ un strat de macaroane și șunca deasupra revenind macaroanele. faina, laptele și ouale se bat impreuna, formandu-se o coca care se toarna pe deasupra la budinca, dupa care se introduce tava la cuptor, timp de 30 de minute.
la servire, se taie in porții și se servește cu untpe deasupra
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii