Macaroanele se rup in bucati potrivite si se firb in apa cu sare.(Dar nu le lasati sa fie prea fierte,ele mai stau si la cuptor).Dupa ce s-au inmuiat se scurg de apa si se clatesc cu putina apa rece,se lasa in strecuratoare sa se scurga bine.Separat se da branza pe razatoare,se amesteca cu ouale,laptele,untul si putina sare.Intr-o tava tapetata cu unt si pesmet se pun macaroanele amestecate cu branza,si se da la cuptorul incins la 180gC pentru 35-40 de minute.
Cine prefera poate sa adauge si zahar.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii