Punem apa cu agar agar, intr-o oala, pe foc.
Punem apa cu agar agar, intr-o oala, pe foc. Amestecam bine si lasam sa fiarba, dupa ce incepe sa fiarba, punem si lingura de sirop de Agave si stingem focul, amestecam in continuare. Turnam si jumatate din cantitatea de lapte pe care l-am amestecat in prealabil cu vanilia si mesquite, amestecam in continuare. In cealalta jum am pus o lingurita de pudra de afine, pt culoare.
Turnam o parte din compozitia formata din lapte, apa si agar agar, intr un vas. In restul de compozitie (din lapte, agar si apa) din oala, turnam restul de lapte amestecat cu pudra de afine. Amestecam bine, sa se intrepatrunda agar agar-ul. Turnam si restul de amestec, in vas. Lasam la racit afara, apoi bagam la frigider.
Tot secretul consta in combinatia corecta cu agar agar si atunci cand se amesteca lichidele, sa nu fie diferenta mare de temperatura.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii