BUDINCA DE GRIS OPARITA

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 oua
  • 4 linguri de zahar
  • 4 linguri de gris
  • 1 litru lapte

Mod de preparare

Galbenusurile se freaca cu zaharul pana se albesc.

Albusurile se bat spuma tare. Se aduga grisul in ploaie.

Se unge o cratita cu unt. Se toarna compozitia si se da la cuptor la foc potrivit.

Cand este coapta compozitia, se toarna usor laptele clocotit si se mai da cateva minute la cuptor.

Se serveste rece de la frigider, cu dulceata de visine, caise, mure, zmeura.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Supa de ceapa

Supa de ceapa

Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.

Supa de ceapa
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Ostropel de pui
Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise