Laptele se pune la fiert si când clocoteste se pune grisul, putin câte putin, amestecând continuu sã nu se facã cocoloase. Dupã ce grisul a fiert cam 10 minute, se lasã sã se rãceascã.
Într-un castron se frãmântã bine brânza de vaci, se adaugã gãlbenusurile, zahãrul vanilat, coaja rasã de la lãmâie si, la urmã se încorporeazã grisul fiert si rãcit.
Albusurile se bat bine si se adaugã zahãrul. Spuma se bate tare, pânã se topeste tot zahãrul.
Compozitia cu brãnzã se amestecã usor cu albusul bãtut, apoi se toarnã într-o tavã tapetatã. Tava se dã la cuptor circa 20 minute - pânã se rumeneste budinca.
Dupã ce s-a copt, budinca se portioneazã si se serveste stropitã cu smântânã.
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii