- am separat ouale; galbenusurile le-am mixat cu zaharul + zaharul vanilat, apoi am adaugat 7 linguri de gris si praful de copt; separat am batut albusurile pana au devenit o spuma tare.
- in spuma de albusuri am adaugat cu grija amestecul de mai sus; aluatul mi s-a parut foarte subtire asa ca am mai pus 3 linguri de gris. (probabil daca punem 4 oua asa cum scrie in reteta, aluatul ar fi avut consistenta corecta)
- am turnat aluatul intr-o forma rotunda tapetata cu hartie de copt.
- am dat la cuptor pt 25-30 min la foc mediu. (am testat cu scobitoare si era coapta)
- am lasat sa se racoreasca vreo 10 min, apoi am turnat laptele caldut (amestecat cu zahar si esenta de vanilie). prajitura a \"inghitit\" tot laptele :D
Sursa: http://casutalaurei.blogspot.com/
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii