Se freaca galbenusurile cu zaharul, apoi se adauga in ploaie grisul, coaja de lamaie, vanilia, albusurile batute spuma si sarea. Se da la copt la foc potrivit intr-o tava unsa si presarata cu gris. Cand se desprinde de pe marginea formei, budinca este coapta.
Intre timp, se fierbe laptele cu o lingura de zahar. Cand scoatem budinca din cuptor turnam deasupra laptele fierbinte. Lasam in forma pana se absoarbe tot laptele, apoi o rasturnam pe un platou mare si o ungem la suprafata cu siropul sau dulceata. Se poate servi cu frisca cand e gata. Pofta buna!
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii