1.Se pune la fiert laptele cu zaharul si scortisoara,se adauga in ploaie grisul, vanilia si coaja rasa de lamaie.Se fierbe 2-3 minute si se ia de pe foc.Se lasa la racit.
2.Cand grisul este rece, il amestecam cu galbenusurile de ou si cu albusurile batute spuma cu un pic de sare.
3.Se unge o tava de Jena cu unt , se pune 1/2 din compozitia de gris, dulceata de mere si se acopera cu cealalta jumatate din compozitia de gris.Se coace 25' in cuptor preincazit.
4.Se serveste cu dulceata de mere, de capsuni sau sirop de fructe.
Pofta buna!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii