Budinca de frisca se prepara respectand instructiunile de pe plic.
Avem 4 boluri de sticla in care punem budinca fierbinte. Fiecare bol il umplem jumatate. Spalam ciresele si le scoatem samburii. Punem cirese in fiecare bol in ce ordine dorim.
Pliculetul de Tort-Gelee il preparam dupa instructiuni si il turnam peste cirese si dam la rece.
Facultativ cine doreste poate sa serveasca budinca si cu frisca pe deasupra.
Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii