Se taie baghetele cubulete, se bat bine ouale cu iaurtul si cu zaharul vanilat si se lasa sa se scurga caisele intr-o strecuratoare (daca sunt intregi, se taie in doua).
Se amesteca franzela cu caisele si cu jumatate din amestecul oua+iaurt si se toarna intr-o forma de budinca termorezistenta. Se presara deasupra - din loc in loc - macul macinat, peste care se toarna compozitia ramasa.
Se da budinca la cuptorul incins la 175gr., se coace aproximativ 30 de minute si se serveste calduta, pudrata - in prealabil - cu zahar
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii