Dovleceii se dau pe razatoare, se amesteca cu branza de oaie maruntita si cu cele 3 oua. Se adauga piper si sare (daca mai este cazul). Un vas de yena se unge cu unt. Se aseaza amestecul de dovlecei in vas. Se da la cuptor 30 de minute la 180 de grade. Se scoate apoi, se presara cascaval ras si se mai da la cuptor pana ce cascavalul e rumenit frumos.
Pofta buna!
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii