Creierul se tine, cel putin o ora, in apa rece cu sare. Se curata de pielite si se opareste cu apa clocotita. Galbenusurile se separa de albusuri si se amesteca cu smantana, faina, sarea, piperul si patrunjelul tocat marunt. Albusurile se bat spuma, dupa care se amesteca incet cu compozitia cu galbenusuri si cu creierul.
Compozitia finala se pune intr-o cratita unsa cu unt si tapetata cu pesmet, care, la randul ei, se pune intr-o alta cratita mai mare cu apa. Se tine la cuptor cca 45 minute. Se rastoarna din cratita dupa cel putin 10 minute de cand a fost scoasa din cuptor.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii