Se taie cozonacul in cubulete mai mari,se pun intr-o tava unsa cu unt,se amesteca cu fulgii de ciocolata si fructele si se lasa deoparte;intr-un castron se amesteca ouale batute cu arome,zahar si lapte,apoi se rastoarna peste cozonac si se apasa putin cu o lingura ca toate bucatile sa se imbibe cu lapte;se lasa la cuptor 30-40min.la foc moderat,depinde de cuptorul fiecaruia.Cand in tava nu mai este lichid si budinca este rumenita,se opreste focul iar dupa ce s-a racit se serveste
Este o reteta foarte buna,pregatita cu cozonacul uscat, ramas de la sarbatori.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii