Budinca de conopida cu orez si ciuperci

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 gr.conopida
  • 100 gr.orez
  • 1/2-pachet de unt sau marina
  • 1 ceapa
  • 250 ml.de lapte
  • 3 linguri de ulei
  • 1 cutie cu ciuperci
  • sare,piper si verdeata

Mod de preparare

Buchetelele de conopida se spala si se fierb pe jumatate in apa amestecata cu laptele si sare.Se scot intr-o strecuratoare.In apa in care s-a fiert conopida se fierbe si orezul tot pe jumatate.In tigaie cu ulei se calesc ceapa impreuna cu ciupercile si se amesteca apoi cu orezul.

Intr-o cratita unsa cu putin ulei se aseaza buchetelele de comopida si apoi se toarna orezul cu ciupercile.Se da cratita la cuptor cca 15 minute.Se serveste cu verdeata tocata marunt presarata deasupra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Pui cu sparanghel si cartofi

Pui cu sparanghel si cartofi

Pui cu sparanghel si cartofi
Chiftelute de cartofi cu oua de prepelita si branza

Chiftelute de cartofi cu oua de prepelita si branza

Chiftelute de cartofi cu oua de prepelita si branza
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise