Conopida se desface in buchete,se spala si se fierbe in apa clocotita cu putina sare.Se scurge intr-o strecuratoare sau un servet curat si se paseaza rece prin sita sau se da pe razatoare.Din unt,faina si lapte se prepara un sos alb consistent pe foc mic.Cand este rece sosul,se adauga galbenusurile si se bate cu telul 5 minute,se adauga apoi albusurile batute tare si se amesteca cu conopida.Se toarna compozitia intr-o cratita unsa bine si tapetata cu faina,se da la cuptor pentru 15-20 de minute.Se serveste cu smantana.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii