Spanacul se spala, se fierbe, se toaca si se amesteca cu un sos alb preparat din unt, faina si smintina. In paralel se prepara clatitele. Se ia o cratita cu fundul de dimensiunile clatitei, se unge cu unt, apoi se asaza o clatita, se pune un strat de pireu de spanac, se presara cu cascaval ras si se continua asa pina se termina, deasupra raminind o clatita. Se presara cu cascaval ras, cu putin pesmet si se stropeste cu unt. Se da cratita la cuptor pentru 20 minute.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii