Budinca de clatite cu spanac si cascaval

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • 2 pahare lapte
  • 3-4 linguri faina
  • 5 dl ulei
  • 1 kg spanac
  • 3 linguri unt
  • 150 gr. cascaval ras
  • 4 linguri smintina
  • 1 lingurita pesmet
  • sare

Mod de preparare

Spanacul se spala, se fierbe, se toaca si se amesteca cu un sos alb preparat din unt, faina si smintina. In paralel se prepara clatitele. Se ia o cratita cu fundul de dimensiunile clatitei, se unge cu unt, apoi se asaza o clatita, se pune un strat de pireu de spanac, se presara cu cascaval ras si se continua asa pina se termina, deasupra raminind o clatita. Se presara cu cascaval ras, cu putin pesmet si se stropeste cu unt. Se da cratita la cuptor pentru 20 minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise