Se fierbe creierul curatat de cojite in apa cu sare si lamaie. Se scurge, se paseaza usor si se prajeste rapid in 50 ml unt. Deasupra creierului de adauga o pasta obtinuta dintr-o lingura de faina si smanatana. Se amesteca pe aragazul dat la foc mic, pana cand se leaga, condimentandu-se la final cu piper si sare. Intr-un vas yena rotund uns cu unt se aseaza o foaie de clatita care se unge cu 3 - 4 linguri din amestecul obtinut. Se aseaza straturi pana se umple vasul. Deasupra se unge cu sosul alb (Se topesc in unt 3 linguri de faina pana devin nisipoase si se completeaza treptat cu laptele pana devine o crema). Se pune la cuptor la foc mediu pentru 20-30 de minute. Se poate servi calda sau rece, taiata felii.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii