Se face banalul aluat de clatite din oua, lapte, apa minerala,1 lingura ulei, faina si un praf de sare. Se coc clatitele (mie mi-au iesit 3). Separat, se face umplutura: intr-o lingura de ulei se caleste ceapa, se adauga, pe rand,carnea, ciupercile, condimentele si sosul de rosii. Se lasa la fiert cca 5 min, apoi se raceste (fiind rece afara, eu l-am scos pe terasa). Se umplu clatitele cu sosul racit, se ruleaza, apoi se taie bucati de cca. 2 degete. Acestea se aseaza intr-un vas de jena uns cu unt cu taietura in sus . Se presara cascaval ras si se da la cuptor 10 min. Se serveste cald. Enjoy!
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii