Tocam carnea si o punem intr-o cratita cu ceapa taiata marunt si o bucatica de unt, acoperim si o lasam sa fiarba in sucul ei, amestecand din cand in cand, sa nu se prinda. Dupa ce carnea este bine fiarta (la nevoie mai punem apa), se potriveste de sare si piper si se lasa sa se racoreasca. Apoi se mai da o data prin masina de tocat carne, cu felia de paine care se adauga la sfarsit, ca sa impinga carnea toata afara. Tocatura se amesteca apoi cu oul si verdeata. Cu aceasta compozitie se umplu clatitele, preparate in prealabil, se asaza intr-o tava, se stropesc cu 2 linguri de smantana si se pun la copt 10-15 minute. Se serveste calda.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii