Se pregateste compozitia pentru clatite din faina,oua,lapte si sare.Se amesteca bine pana la omogenizare si se tine la rece cca o ora.Se rumenesc pe ambele parti in tigaia Fissler incinsa, dar fara a adauga ulei.
Separat se pregateste umplutura astfel : se amesteca branza de vaci scursa bine cu branza telemea, cu ouale,smantana,mararul tocat,se condimenteaza si se sareaza dupa gust.
Umpleti clatitele cu aceasta compozitie, rulati-le si asezati-le intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu pesmet.
Mie mi-a mai ramas putina umplutura si am amestecat-o cu 300 g smantana , 2 oua si se toarna peste clatitele umplute . Spre sfarsitul coacerii se presara cascaval ras dupa gust si se mai lasa cateva minute la cuptor pentru gratinare.
Prajitura cu capsuni si crema de mascarpone – un desert irezistibil, fin si delicios, cu blat pufos, crema catifelata si...
Prajitura cu capsuni si crema de mascarpone – un desert irezistibil, fin si deliciosReteta de mucenici moldovenesti. Mucenici moldovenesti reteta de dulce. Reteta de mucenici moldovenesti reteta cu aluat de...
Mucenici moldovenestiDescopera reteta ardeleneasca de ciorba de cartofi cu smantana si afumatura – o ciorba simpla, cremoasa si plina de arome...
Ciorba de cartofi cu smantana si afumatura. Reteta ardeleneasca simpla si savuroasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii