Se face un aluat de clatite , in ce cantitate doriti , se coc clatitele in tigaie , dupa care se face un amestec de branza , oua , zahar si mirodenii, cu care se umplu clatitele si se impaturesc in 4 , in forma de triunghi , apoi se pun intr o cratita sau tava rotunda , cu varful triunghiului spre centrul cratitei . Dupa ca ati completat un rand , treceti la urmatorul si puneti triunghiurile in asa fel , incat sa nu fie exact deasupra celor din stratul de dedesupt . Dupa ce ati umplut tava , faceti un amestec din smantana , oua si zahar , turnati deasupra clatiteler si dati la cuptor ptr aprox 3/4 ora, pana ce budinca se rumeneste .Nu am specificat cantitatile , deoarece le puteti aproxima dupa dorinta . In general , la 1 kg de branza , merg 6-7 oua si la 1/2 de smantana , 4-5 oua , iar zahar dupa gust .Dupa ce se raceste putin , se taie felii,si se serveste calda sau reincalzita la cuptorul cu microunde .Pofta buna !
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii