1. Intr-un bol amestecam faina, zaharul, 2 linguri de cacao, praful de copt si sarea. Treptat incorporam laptele, esenta de vanilie si uleiul. Vom obtine o coca destul de consistenta.
2. Tapetam oala Crock-Pot cu hartie de copt si turnam compozitia obtinuta in ea; o nivelam usor.
3. Intr-un alt bol amestecam restul de cacao si zaharul brun si treptat apa fierbinte (noi am folosit cam 250ml). Avem grija sa nu se formeze cocoloase de cacao si sa se dizolve tot zaharul. Turnam jumatate din sos peste compozitia din oala.
4. Setam temperatura aparatului Crock-Pot slow cooker 4,7 L Digital pe HIGH si timpul la 2-3 ore (pana cand trece testul scobitorii).
5. Lasam budinca sa se raceasca complet, o portionam si turnam restul de sos de ciocolata (o sa fie mai tare decat cand l-am facut). Putem sa o savuram alaturi de fructe proaspete sau nuci.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii