Am pus laptele la fiert(am oprit puțin din el). Am amestecat cacaua cu amidonul,zahărul și laptele rămas. Compoziția obținută am pus-o peste laptele de pe foc(care fierbea) și am fiert-o amestecând continuu, până s-a îngroșat. Am luat-o de pe foc și am adăugat ciocolata mărunțită amestecând până s-a topit. Am pus budinca în formă și am răcit.
Sosul: Zahărul l-am caramelizat și am pus peste el miezul de lămâie tocat. Am amestecat bine cam 1 minut și am pus laptele praf amestecat cu apă. L-am lăsat să fiarbă până s-a îngroșat apoi am strecurat sosul și l-am lăsat la răcit.
Am scos budinca din formă și am servit-o cu sosul. Credeți-mă sosul este minunat!
Poftă bună!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii