Se pune pesmetul intr-un castron, se adauga laptele si smantana, se amesteca si se lasa 5 minute sa se inmoaie bine. Separat se freaca untul cu zaharul si se adauga gabenusurile, pe rand, romul si cacaua. Se inglobeaza pesmetul si nucile macinate, iar la sfarsit se adauga albusurie batute spuma. Se toarna compozitia in forme unse si tapetate cu faina.
Se introduc la cuptor, la foc potrivit, pentru aproximativ 45 de minute.
Se serveste garnisita cu fructe zaharisite.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii