Se pune laptele de cocos cald(pentru a se dizolva smantana stransa deasupra)intr-un bol,se adauga mierea,apa de flori de portocal,semintele,se amesteca cu telul sa se dizolve mierea apoi se lasa deoparte acoperit,pana cand semintele s-au umflat,au absorbit tot lichidul iar aspectul este ca budinca;se imparte in cupe sau boluri,se pun deasupra fructele goji felii de cocos deshidratat apoi se lasa la frigider pana in momentul servirii.
Este o reteta usoara,sanatoasa,hranitoare si poate fi considerata si un desert de post.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii