Am vazut la un moment dat apa de trandafir intr-un magazin naturist, care era de folosit la mancare, nu din aceea doar pentru fata. Deja parca ii simteam mirosul intens si aromat de trandafiri.
Nu mi-a venit nici o idee atunci de cum as putea sa o folosesc si nu am cumparat. Desi de cele mai multe ori cumpar produse chiar daca nu stiu ce pot face cu ele, iar apoi merg acasa si scormonesc pe internet.
Zilele trecute i-a venit randul acestui ingredient. Am luat sticluta si dupa ce am deschis-o nu ma puteam opri din mirosit.
Are o aroma invaluitoare.
Si uite ca prima reteta in care am folosit-o, a iesit delicioasa.
Intr-un bol se pune laptele de migdale, mierea, apa de trandafir si se amesteca cu un tel. Apoi se adauga treptat semintele de chia in timp ce se amesteca cu telul.
Se lasa deoparte timp de 30-40 minute pana cand semintele de chia absorb lichidul si obtinem o budinca.
Am servit-o cu goji inmuiat in apa si nuca de cocos proaspata, data pe razatoare.
Abia astept sa o folosesc si in alte retete de dulciuri.
Dupa ce incerci reteta, astept sa imi spui cum ti s-a parut si ce imbunatatiri ai adus.
Iar daca iti place, da un share sa vada si cei dragi.
Cu drag,
Valentina
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii