Laptele il punem intr-o cratita cu zaharul vanilat si il punem pe foc la fiert
Mixam galbenusurile spuma cu zaharul.
Adaugam si faina usor, apoi cacaoa si le incorporam bine.
Luam cateva linguri din laptele pus la fiert si il punem in compozitia de galbenusuri pentru a o mai subtia.
Ciocolata o rupem bucatele mici apoi o punem intr-un castron si o topim pe baie de aburi.
Cand laptele incepe sa fiarba, tragem cratita de pe foc, punem compozitia de galbenusuri, amestecam bine si o dam iar pe foc.
Invartim mereu in ea pana se ingroasa.
Cand e gata o luam de pe foc si adaugam ciocolata topita si esenta de rom.
Taiem capsunile cuburi si le dam drumul in budinca.
O turnam in cupe si o lasam sa se raceasca (mie mi-a iesit cremoasa, daca o vreti mai groasa puneti mai multa faina).
Pofta buna!!!
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii