Budinca de cartofi si smantana

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cartofi
  • smantana
  • sare
  • ceapa
  • 5 oua
  • ulei

Mod de preparare

Cartofii fierti cu un praf de sare se lasa sa se raceasca cam 10-20 minute iar apoi se curata (la fel se face si cu 2 oua).

Se unge o tava nu foarte mare cu ulei si se adauga cartofii taiati cuburi si ouale fierte taiate rondele.

Intr-un castron se bat bine restul de 3 oua, smantana, sare si o ceapa mai mare taiata marunt. Acest amestec de ou se adauga in tava peste cartofii si ouale fierte si se introduce tava la cuptorul preincalzit pentru 40-45 minute. Se lasa un pic sa se raceasca iar apoi se mananca calduta.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Madlene cu suc de clementine

Madlene cu suc de clementine

Se mixeaza oul cu sarea si cu zaharul.

Madlene cu suc de clementine
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie

Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie

O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....

Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise