Curatati cartofii de coaja si taiati-i rondele (nu foarte subtiri). Nu-i spalati dupa ce i-ati curatat, pentru a nu indeparta amidonul care serveste ca liant.
Incingeti cuptorul la 210° si ungeti cu unt o forma de budinca. Taiati cascavalul bucatele.
Asezati pe fundul formei un strat (de circa 2 cm) de felii de cartofi, sarati, piperati si acoperiti-le cu bucatele de cascaval. Continuati sa alternati straturile pana ce se epuizeaza ingredientele, intercaland si un strat de bacon.
Dati budinca o ora la cuptor. Cand s-a rumenit frumos, scoateti-o fierbinte din tava si serviti-o imediat.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii