Budinca de cartofi cu brinza de vaca si lapte

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ½ kg cartofi
  • 2 linguri unt
  • ¼ kg brinza de vaca
  • 2-3 oua
  • sare
  • lapte
  • smintina

Mod de preparare

Se asaza in forma unsa si presarata cu pesmet, un rind de felii de cartofi fierti si un rind de brinza de vaca, amestecata cu un ou intreg si sarea necesara. Deasupra ramine un strat de brinza cu ou, se toarna un pahar de lapte amestecat cu un ou sau smintina si se coace la cuptor potrivit.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise