Intai se incalzeste uleiul in wok si se prajeste usor varza proaspata se adauga si varza murata care a fost clatita de zeama si sare se adauga putin piper si frunze de menta - optional.
In alta tigaie se incalzeste uleiul se prajeste ceapa se adauga carnea si se prajeste pe foc mic pana isi schimba culoarea se adauga orezul care a dat o fiertura in apa ca sa-i scoata amilanul si se adauga si bulionul si sare, piper putin cimbru, putin rasel el hanut -o combinatie de mirodenii-contine in ea coriandu, cumin, scortisoara printre altele.
Se amesteca totul bine in tigaie si se lasa sa se raceasca.
Intr-o tava de pyrex se unge cu putin ulei,se pune un strat de varza combinata cu cea acra peste se pune un strat de carne,iar un strat de varza si unul de carne pana se termina cu varza.
Se bate bine oul cu smantana se adauga putin kethcup si se toarna peste budinca. Se coace la 180 de grade 30-40 de minute pana este coapta si are o crusta frumoasa pe deasupra.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii