Intai se incalzeste uleiul in wok si se prajeste usor varza proaspata se adauga si varza murata care a fost clatita de zeama si sare se adauga putin piper si frunze de menta - optional.
In alta tigaie se incalzeste uleiul se prajeste ceapa se adauga carnea si se prajeste pe foc mic pana isi schimba culoarea se adauga orezul care a dat o fiertura in apa ca sa-i scoata amilanul si se adauga si bulionul si sare, piper putin cimbru, putin rasel el hanut -o combinatie de mirodenii-contine in ea coriandu, cumin, scortisoara printre altele.
Se amesteca totul bine in tigaie si se lasa sa se raceasca.
Intr-o tava de pyrex se unge cu putin ulei,se pune un strat de varza combinata cu cea acra peste se pune un strat de carne,iar un strat de varza si unul de carne pana se termina cu varza.
Se bate bine oul cu smantana se adauga putin kethcup si se toarna peste budinca. Se coace la 180 de grade 30-40 de minute pana este coapta si are o crusta frumoasa pe deasupra.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii