Morcovii,taiati felii subtiri,se inabusa in putina apa.Cind sunt gata,se trec prin sita impreuna cu branza de vaca.Apoi se amesteca cu grisul fiert si cu faina.Separat,se freaca galbenusurile cu zahar,albusurile se bat spuma si se pune totul peste compozitia de branza cu morcovi,amestecind usor.Se pune in forma unsa cu unt si se fierbe in aburi,in cuptor. Pofta mare!
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii