Bati ouale cu 100g de zahar pana obtii un amestec spumos. In alt vas pui faina si torni laptele in fir subtire, amestecand usor, apoi adaugi amestecul spumos, amestecand pana obtii un amestec omogen. Tai bananele rondele subtiri si le stropesti cu suc de lamaie. Pastrezi rondele de banane pt decor, iar restul le zdrobesti si le amesteci cu aluatul. Intr-un vas de yena uns cu unt torni compozitia, acoperi cu o folie de aluminiu si lasi sa fiarba 30 de minute, la bain-marie.
In acest timp, scoti coaja de la o lamaie si o portocala, o tai in felii subtiri si storci zeama intr-o cratita, amesteci sucul cu restul de zahar, adaugi coaja si o fierbi la foc mic timp de 15 minute. Lasi sa se raceasca budinca, apoi o torni pe un platou si torni sucul pe deasupra si de jur-imprejur decorezi cu rondele de banane si cu bucatele de coji de portocale. Pofta buna!
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii