Budinca cu peste si broccoli

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie
Budinca cu peste si broccoli

Ingrediente

  • -300 gr broccoli
  • -800 gr fileu peste de mare (oricare peste, principalul sa nu aiba oase)
  • -4 oua
  • -150 gr pesmeti din paine de porumb
  • -150 ml lapte
  • -200 gr cascaval sau 150 gr telemea nu foarte sarata
  • -3 fire ceapa verde
  • -patrunjel
  • -piper negru, sare dupa gust
  • -ulei

Mod de preparare

Noua ni s-a parut o budinca exagerat de gustoasa ... sa vedem cum vi se va parea voua :)

Spalam broccoli.

Fileul il spalam si il taiem (inca cat mai este un pic inghetat) cubulete de marime potrivita.

Ungem generos tava cu ulei si punem pestele cu broccoli si le stropim cu un pic de ulei si un praf de sare (foarte putin).

Bagam in cuptorul preincalzit timp de 15 min.

Intre timp pregatim restul in felul urmator: batem ouale, adaugam laptele, cascavalul sau telemeaua data prin razatoare, ceapa verde tocata marunt, patrunjelul, pesmetii, piperul.

Dupa 15 min scoatem tava de la cuptor si turnam peste pește si broccoli amestecul de mai sus.

Dam la cuptor pentru inca 15 min pana se rumeneste frumos.

Pofta buna !!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Turta dulce

Turta dulce

Turta dulce
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Descopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise