Budinca cu migdale, caju si nuci

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1.2 litri apa
  • 100 gr zahar cristal
  • 250 g ( migdale, caju, nuci sau alune macinate)
  • putin malai amestecat cu apa rece

Mod de preparare

Se pune apa la fiert , se aduga zaharul cristal si se lasa la foc mic pina se topeste zaharul.Se toarna siropul peste amestecul de migdale, caju, nuci sau alune si se amesteca bine. Se pune la loc in cratita si se aduga malaiul cu apa, se amesteca bine deasupra focului , pina se ingroasa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise