-Albusele batute spuma cu zaharul, galbenusurile se adauga pe rand si se amesteca usor cu lingura de lemn.Se adauga faina care se incorporeaza, intre timp se unge vasul Jena cu unt si se tapeteaza cu pestemt si peste se une compozitia la foc potrivit in cuptorul incins.
Intre timp se fierbe laptele cu zahar si vanilie.
Cand s-a rumenit compozitia se soate si se adada laptele fierbinte rand pe rans cu lingura.
Enjoy!
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii