Budinca cu chimen si carne

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g carte tocata de vita
  • 4-5 cartofi (in functie de tava)
  • 2 cepe
  • 4-5 castraveciori in otet
  • 2 oua
  • 2 linguri lapte ( sau lapte batut)
  • sare
  • piper
  • chimen
  • marar

Mod de preparare

Se fierb cartofii in coaja, se curata si se taie felii (nu foarte subtiri). Ceapa se caleste in putin ulei, se adauga carnea tocata, sare, piper si chimen si se lasa pe foc pana incepe sa fiarba. Intr-o tava termorezistenta unsa cu putin ulei sau unt, se pune un rand de cartofi, apoi un rand de carnea, un alt rand de castraveti in otet taiati felii.

Se adauga peste inca un strat de cartofi si se toarna peste ei un amestec facut din 2 oua, 2 linguri lapte si putin marar tocat foarte marunt. Se da vasul la cuptor la foc mediu pana se rumenesc catofii deasupra. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Drob de pui

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Drob de pui
Oua vopsite natural  in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise