Se fierb spiralele in apa cu sare. Dupa fierbere se trec prin apa rece, se scurg. Se amesteca branza rasa cu ouale, zaharul, lamaia rasa, zaharul vanilat,stafidele. Apoi se amesteca cu spiralale, si se pun intr-un vas de yena uns cu unt. Se lasa la cuptor sa se gratineze.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii