Se pregatesc foile de clatite.
Intr-o tigaie se prajeste ceapa sa fie sticloasa, se adauga ciupercile si se lasa sa se prajeasca putin; se da la gust cu sare, piper.
Intr-o tava de budinca care se unge cu putin unt se pune o foaie de clatita, se pune putin ceapa si ciuperci prajite dupa care se presara putina branza sarata, se pune o alta foaie de clatita si se umple si ea si tot asa pana se termina foile - ultima acopera budinca.
Se bat ouale bine, se adauga smantana si se toarna deasupra budincii si se presoara branza galbena.
Se da la copt la 180 de grade cam 30 de minute pana se rumeneste bine.
Se serveste calduta cu salata de legume. Este o budinca usoara si gustoasa.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii