Budinca cu branza si ciocolata

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
medie
Budinca cu branza si ciocolata

Ingrediente

  • 350 gr paste
  • 500 -600 gr branza de vaci
  • 4 linguri smantana
  • 4-5 oua
  • coaja rasa de portocala
  • 4-5 linguri suc de portocala
  • 1 lingurita esenta de portocale
  • zahar (acesta il puneti dupa gustul vostru.eu am pus in jur de vreo 10 linguri)
  • 1 esenta vanilie
  • 80 gr ciocolata cu lapte

Mod de preparare

Punem intr-o oala apa la fiert cu un praf de sare.

Cand da in clocot turnam pastele si le fierbem atat cat scrie pe punga(sau gustati una si cand considerati ca sunt fierte le luati de pe foc).

Intr-un bol amestecam bine branza cu zaharul,ouale si smantana.

Apoi punem coaja de portocala,esenta de portocale,4-5 linguri suc,stors de la portocala si vanilia.

Ciocolata o taiem cubulete si o adaugam in compozitia de branza.

Pastele fierte le scurgem bine de apa.

Le lasam putin sa se racoreasca apoi le punem peste branza.

Amestecam totul foarte bine.

Luam o tava(eu am pus in una rotunda),o ungem cu putina margarina si o tapetam cu hartie de copt.

Asezam compozitia in tava si o nivelam .

Introducem tava in cuptorul incins,la o temperatura potrivita.

O lasam acolo pana ce budinca capata o culoare usor aurie.

Apoi o scoatem ,o lasam sa se racoresca si servim!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Drob de pui

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Drob de pui
Oua vopsite natural  in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise