Se fierb macaroanele in apa cu sare,se spala si se pun la scurs.Separat se amesteca branza cu ouale ,zaharul,untul,zah vanilat,sare si stafide.Se unge o tava cu unt ,se amesteca macaroanele cu compozitia facuta din branza ,se pune in tava ,la sfarsit se toarna 1 cana lapte,se da la cuptor pana prinde o crusta aurie.Dupa ce este gate se presara zah pudra.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii