Budinca cu branza de vaci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Budinca cu branza de vaci

Ingrediente

  • 500 gr branza de vaci
  • 8 oua
  • 200 gr orez
  • 120 gr zahar
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1 lingurita esenta rom
  • 50 gr gris
  • 50 gr margarina

Mod de preparare

Branza de vaci se amesteca cu 6 oua si zaharul. Orezul se fierbe separat, apoi se adauga peste aluat. Amestecam bine si adaugam grisul, romul si scortisoara.
Ungem un vas yena cu margarina si punem aluatul. Batem 2 oua cu 2 linguri de zagar si ungem aluatul, astfel incat la copt sa aiba o culoare placuta si sa nu se usuce prea tare orezul.
Se pune la foc mediu timp de 30 minute.
Se serveste rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise