Se unge un vas rezistent la foc cu unt, apoi se pun murele, bananele cojite si taiate bucati, portocalele curatate de coaja si de pielita alba si taiate felii (intai se desfac in doua, apoi jumatatile se taie in 6-7 bucati), o lingura de zahar.
Se sparg ouale si se despart galbenusurile de albusuri. Se amesteca galbenusurile, branza, coaja rasa de lamaie, zaharul ramas, zaharul vanilat, sarea si grisul. Albusurile se bat spuma si se incorporeaza in compozitie. Se intinde crema de branza peste fructele din vas. Se baga la cuptor si se coace 20 de minute.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii